20:04 20.05.2020

МТСБУ починає врегульовувати зобов'язання СК "Галицька" за договорами ОСЦПВ

2 хв читати
МТСБУ починає врегульовувати зобов'язання СК "Галицька" за договорами ОСЦПВ

Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) розпочинає врегулювання страхових випадків за зобов'язаннями ПрАТ СК "Галицька", яке з 2 липня 2019 року втратило право укладати договори ОСЦПВ у зв'язку з втратою статусу асоційованого члена бюро, повідомляється в прес-релізі МТСБУ.

Зазначено також, що відшкодування здійснюються із залишку коштів гарантійного внеску компанії до фонду захисту потерпілих МТСБУ. Такі виплати МТСБУ не відносяться до регламентних виплат і здійснюються на підставі встановленого бюро порядку.

Прийом документів для отримання страхового відшкодування за шкоду, заподіяну майну потерпілих-фізичних осіб, здійснюватиметься в період із 1 червня 2020 року до 30 вересня 2020 року.

Граничну суму виплати на одного потерпілого визначить президія МТСБУ з урахуванням отриманих заяв, які прийняті до розгляду та визнані МТСБУ, і розміру наявного залишку коштів гарантійних внесків страховика до фонду захисту потерпілих.

Моторне бюро наголошує, що відшкодування шкоди, заподіяної життю та/або здоров'ю потерпілого за зобов'язаннями СК "Галицька", здійснюється незалежно від дати подання заяви на виплату.

Як повідомлялося, 7 липня 2019 року набуло чинності розпорядження Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг від 6 червня 2019 року №1060 про анулювання ліцензій ПрАТ "СК "Галицька", зокрема і ліцензії на здійснення обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Як повідомлялося, згідно з текстом розпорядження, інспекційна група Нацкомфінпослуг зафіксувала факт відсутності в перший день перевірки за місцем розміщення страховика осіб, уповноважених представляти його інтереси під час перевірки, що, згідно з п. 8 ч. 2 ст. 16 закону "Про ліцензування видів господарської діяльності", свідчить про відмову компанії в проведенні перевірки.

ПрАТ СК "Галицька", зареєстроване в 1995 році, спеціалізується на ризикових видах страхування.

Як повідомлялося раніше, останнім часом СК "Галицька" була лідером за кількістю скарг.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

Прокурор МКС запитує ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю, міністра оборони та лідерів ХАМАСу щодо ситуації в Палестині - сайт суду

Із 18 липня повістки почнуть розсилати поштою - постанова Кабміну

Будинок для ВПО відкрито в одному із сіл Великогаївської громади Тернопільщини

Росіяни обстріляли Запорізьку область, є загиблий - ОВА

Прем'єр Хорватії візьме участь у Саміті миру - Зеленський

Голова УІНП: Меморіалізація російсько-української війни буде складною

Кількість загиблих у Черкаській Лозовій зросла до семи - прокуратура

Понад 400 тис. українців оновили свої дані в застосунку "Резерв+" - Міноборони

Голова УІНП: 24 лютого поки що має залишатися неофіційною датою, що підсвічується державою як День люті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА