15:52 20.04.2020

Ще у 4 військовослужбовців Житомирського військового інституту підтверджено захворювання на COVID-19

1 хв читати
Ще у 4 військовослужбовців Житомирського військового інституту підтверджено захворювання на COVID-19

Ще у чотирьох військовослужбовців Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова підтверджено інфікування коронавірусом, повідомляє командування Медичних сил Збройних сил України.

Як зазначено в повідомленні, розміщеному в соцмережі Facebook, військовослужбовці із 8 квітня перебували на обсервації в ізоляторі військового інституту у зв'язку з контактуванням з хворою особою.

Як повідомлялося, курсант Житомирського військового інституту контактував із мамою, у якої було діагностовано захворювання на COVID-19. Після отримання цієї інформації 8 квітня військовослужбовця разом із групою контактних осіб (27 людей) негайно ізолювали. Після лабораторного підтвердження захворювання на COVID-19 молодого чоловіка госпіталізували до інфекційного відділення Житомирського військового госпіталю.

З огляду на результат тестування термін обсервації зазначеній групі військовослужбовців подовжено. Найближчим часом ПЛР-тестування зроблять усім, хто входить до цієї групи.

Раніше в понеділок повідомлялося, що у Збройних силах України станом на ранок 20 квітня зафіксовано 35 випадків захворювання на коронавірус.

"Станом на 7:00 20 квітня у Збройних силах України зареєстровано 35 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, із них дві людини одужали та 2 летальні випадки", - йдеться в повідомленні командування Медсил на сторінці у Facebook.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА