14:27 09.04.2020

На в'їздах до Мелітополя встановили КПП й обмежили проїзд транспорту - ОДА

2 хв читати
На в'їздах до Мелітополя встановили КПП й обмежили проїзд транспорту - ОДА

На в'їздах до м. Мелітополя (Запорізька обл.), де зафіксовано найбільшу в регіоні кількість випадків зараження Covid-19, встановили контрольно-пропускні пункти, внаслідок чого біля них утворилися транспортні затори.

Як повідомляє в четвер прес-служба Мелітопольської міської ради, на в'їздах і виїздах до Мелітополя розпочали роботу п'ять контрольно-пропускних пунктів, розташованих за адресами: вул. Інтеркультурна (східний в'їзд/виїзд), на 417 кілометрі автодороги Харків-Сімферополь-Ялта, М-18; на 442 кілометрі автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, М-14; на вул. Ломоносова (північний в'їзд/виїзд), на 1 кілометрі автодороги Мелітополь-Обільне-Веселе.

При цьому, в'їзд і виїзд із м. Мелітополя дозволено лише за наявності спеціального дозволу для обмеженого кола осіб, а також транспорту, серед яких вантажні автомобілі з продуктами харчування та іншими товарами, транзитний транспорт (без права зупинки і стоянки), транспорт підприємств та організацій, що забезпечують життєдіяльність Мелітополя; транспорт фізичних осіб, місця проживання яких зареєстровані на території карантинної зони; транспорт фізосіб, що працюють на об'єктах життєзабезпечення населених пунктів у карантинній зоні, але проживають за її межами.

Інші в'їзди-виїзди з м. Мелітополь перекриті.

За інформацією, розміщеною в соцмережах і місцевих інтернет-виданнях, перевірку автомобілів на КПП здійснюють Нацгвардія і поліція. В результаті таких дій тут утворилися транспортні затори, що розтягнулися на декілька кілометрів.

Контрольно-пропускні пункти також розпочали роботу в четвер у Запоріжжі та Бердянську.

За інформацією ГУ "Запорізький обласний лабораторний центр МОЗ України", на ранок 9 квітня в Запорізькій області зареєстровано 47 підтверджених випадків захворювання на Covid-19, з них два за останню добу. Зокрема, у м. Запоріжжі - 14, в м. Бердянську - 1, у м. Мелітополі - 22.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів

Силами ППО за добу знищено п'ять розвідувальних БПЛА в південних областях України

Українська авіація за добу завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

На фронті за добу було 155 бойових зіткнень, на харківському напрямку ворог здійснив 12 атак

Війська РФ за добу завдали по Україні 13 ракетних і 118 авіаційних ударів

За добу на Донеччині через російські обстріли поранено двох жителів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, серед них дитина

Сили оборони за добу ліквідували 1260 окупантів

Припинення вогню в Газі можливе хоч завтра, якщо ХАМАС звільнить заручників

Президент Європейської ради: Накази про евакуацію в "небезпечні зони" для цивільного населення Рафаха неприйнятні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА