16:40 11.03.2020

Начальник поліції Києва: Ми реагуватимемо на порушення обмежень, упроваджених через загрозу коронавірусу

1 хв читати
Начальник поліції Києва: Ми реагуватимемо на порушення обмежень, упроваджених через загрозу коронавірусу

Поліція Києва разом з органами влади в роз'яснювальному й адміністративному порядку реагуватиме на порушення обмежувальних заходів, упроваджених у Києві через поширення коронавірусу в світі, зазначає начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко.

"Поліція Києва разом з органами влади реагуватиме на порушення впроваджених обмежувальних заходів з боку торговельних і розважальних центрів, кінотеатрів", - сказав Крищенко агентству "Інтерфакс-Україна" в середу.

За його словами, може йтися про відкликання дозвільних документів таких закладів, адміністративний порядок відповідальності.

"Насамперед наші функції полягають у профілактичній, роз'яснювальній роботі", - наголосив начальник главку.

Також Крищенко додав, що додаткові завдання в контексті впроваджених обмежувальних заходів на поліцію Києва поки що не покладаються.

Як повідомлялося, з метою запобігання поширенню коронавірусу на території Києва впроваджуються обмежувальні заходи з 12 березня до 31 березня 2020 року. Рішення призупиняє навчальний процес у закладах загальної середньої, дошкільної, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти всіх типів і форм власності, у вищих навчальних закладах. КМДА вирішила також обмежити проведення спортивних заходів у Києві, призупинити роботу театрів, кінотеатрів, музеїв, культурно-масові заходи, роботу розважальних центрів, розважальних зон у торговельних центрах.

"Забезпечити обмеження проведення масових заходів на території Києва (понад 60 осіб), до участі в заходах допускати тільки осіб, які пройшли термометрію", - йдеться в протоколі засідання комісії від 11 березня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА