08:15 06.03.2020

На Миколаївщині викрито групу людей, що заволоділи бюджетними коштами, виділеними на дороги

1 хв читати
На Миколаївщині викрито групу людей, що заволоділи бюджетними коштами, виділеними на дороги

Миколаївські правоохоронці викрили групу людей, які заволоділи бюджетними коштами, виділеними на ремонт і будівництво доріг, повідомила прес-служба обласної Національної поліції у Facebook.

"5 березня слідчі... здійснюють досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем)", - йдеться в повідомленні.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що група осіб, використовуючи підприємства, зареєстровані на підставних осіб, у змові зі службовими особами Служби автомобільних доріг у Миколаївській області та Миколаївського облавтодору заволодіває бюджетними коштами.

Наразі правоохоронці здійснили 24 обшуки в службових кабінетах Миколаївського облавтодору, САД у Миколаївській області, за місцем проживання колишнього та нинішнього керівництва зазначених підприємств та в офісах приватних підприємств, що здійснювали підрядні роботи, а також за місцем проживання посадових осіб підприємств-підрядників. Слідство досліджує експлуатацію і ремонт доріг у Миколаївській області за 2019-2020 роки.

"Після проведення необхідних досліджень спеціалістами та за результатами проведення експертиз буде встановлено суму збитків", - зазначили в поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА