07:23 21.02.2020

У Харківській області припинено діяльність групи, що займалася виробництвом і продажем контрафактного алкоголю

1 хв читати
У Харківській області припинено діяльність групи, що займалася виробництвом і продажем контрафактного алкоголю

Слідчі відділу з розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області спільно з оперативними працівниками управління стратегічних розслідувань під процесуальним керівництвом облпрокуратури припинили діяльність групи, що займалася виробництвом і реалізацією контрафактного алкоголю на території регіону.

"У даний час встановлено трьох учасників групи, які організували незаконне виготовлення підроблених горілчаних виробів у великих обсягах під брендами відомих марок з метою його подальшого збуту населенню. Під час обшуків у фігурантів вилучено понад 8 тис. пляшок спиртного і грошові кошти сумою майже 300 тис. грн", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Слідчі оперативні дії проводилися в рамках досудового розслідування, відкритого за ч.2 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів марок акцизного податку або голографічних захисних елементів) КК України.

Після проведення комплексу необхідних судових експертиз буде вирішено питання про притягнення членів групи до кримінальної відповідальності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА