16:21 22.11.2019

Генпрокуратура спільно з СБУ здійснюють обшуки в Одеському морпорту у справі про завдання понад 54 млн грн збитків

1 хв читати
Генпрокуратура спільно з СБУ здійснюють обшуки в Одеському морпорту у справі про завдання понад 54 млн грн збитків

За процесуального керівництва Генеральної прокуратури України слідчі Служби безпеки України викрили фінансову оборудку під час реконструкції причалу №7 Одеського морського порту, внаслідок якої державі завдано більше ніж 54 млн грн збитків.

"За версією слідства, службові особи державного підприємства, ймовірно за попередньою змовою з іншими особами, перерахували на рахунки українського суб'єкта господарської діяльності 54 млн грн за виконання певних видів робіт. Згодом, шляхом укладення низки фіктивних договорів, зазначені кошти було перераховано на рахунки підприємств з ознаками фіктивності, а в подальшому розподілено між учасниками злочинної схеми. Водночас роботи з реконструкції причалу №7 Одеського морського порту фактично не виконані", - повідомляє прес-служба Генпрокуратури в п'ятницю вдень.

Згідно з інформацією, нині слідчі Головного слідчого управління СБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Генпрокуратури за оперативного супроводження працівниками ГУ БКОЗ (Головне управління боротьби з корупцією та оргзлочинністю) СБУ "проводять низку обшуків в м. Одесі, зокрема на території Одеського морського порту та Одеській філії ДП "Адміністрація морських портів України".

Досудове розслідування триває, проводиться комплекс слідчих і розшукових дій з метою встановлення всіх обставин скоєння злочину, притягнення винних до відповідальності та забезпечення відшкодування збитків.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за минулий день здійснили 26 обстрілів 9 громад Сумської області, одна людина загинула, двоє поранені

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА