08:53 31.10.2019

Українська сторона СЦКК закликає представників СММ ОБСЄ зафіксувати факти порушень режиму тиші з боку бойовиків на Донбасі

1 хв читати
Українська сторона СЦКК закликає представників СММ ОБСЄ зафіксувати факти порушень режиму тиші з боку бойовиків на Донбасі

Українська сторона Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) на Донбасі повідомила про порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків, звернулася до представників СММ ОБСЄ для фіксації обстрілів.

"Українська сторона СЦКК закликає представників СММ ОБСЄ зафіксувати факти грубих порушень встановленого режиму "Тиша" з боку збройних формувань Російської Федерації", - зазначено в повідомленні на сторінці штабу Операції об'єднаних сил у Facebook у четвер уранці.

Зокрема, 30 жовтня бойовики вчинили сім обстрілів із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 і 82 мм. Загалом з боку бойовиків було випущено 8 мін із мінометів калібру 120 мм і 39 мін із мінометів калібру 82 мм.

В українській стороні СЦКК наголосили, що обстріли зафіксовано поблизу населених пунктів Кримське (чотири рази), Новотошківське, Зайцеве Північне та Оріхове.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ГУР оприлюднило відео знищення вночі російського буксира "Сатурн" біля Криму

Серед чотирьох загиблих унаслідок зіткнення поїздів у Чехії були дві громадянки України - МЗС

У поїздах, які затримуються через аварію в Чехії, перебувають 242 пасажири – "Укрзалізниця"

Через негоду залишаються без світла понад 100 населених пунктів у п’яти областях, іще 462 знеструмлені через інші причини - "Укренерго"

У Чорноморській акваторії вночі знищено ще одне вороже судно - ГУР Міноборони України

У перших класах з 1 вересня має бути щонайбільше 24 учні - Міносвіти

91 представник медіа загинув під час повномасштабного вторгнення РФ, ще 30 перебувають у полоні - Карандєєв

У Сеулі пообіцяли не залишати без уваги загрозу Пхеньяна

Письменник Жадан вступив до бригади Нацгвардії

На "Саміті Свободи" у Вашингтоні шукатимуть рішення щодо посилення співпраці та координації між оборонними індустріями двох країн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА