16:00 03.10.2019

Зустріч країн "Східного партнерства" відбудеться наступного тижня в Баку - представник ЄС

1 хв читати
Зустріч країн "Східного партнерства" відбудеться наступного тижня в Баку - представник ЄС

Зустріч представників країн-учасниць ініціативи ЄС "Східного партнерства" відбудеться наступного тижня в Баку, повідомив у четвер голова представництва Євросоюзу в Азербайджані Кестутіс Янкаускас.

"Ми плануємо певну діяльність щодо майбутнього "Східного партнерства". Наступного тижня в Баку відбудуться широкі консультації між країнами-членами", - сказав Янкаускас під час виступу на презентації проектів ЄС та Ради Європи "Співпраця для вмілого управління 2019-2021" в азербайджанській столиці.

Дипломат не розкрив деталей майбутніх консультацій.

Раніше в четвер у представництві ЄС у Білорусі повідомили, що зустріч високого рівня в рамках "Східного партнерства" в Мінську, а також візит до білоруської столиці глави європейської дипломатії Федеріки Могеріні, намічені на 4-5 жовтня, скасовано.

"З жалем повідомляємо, що візит Федеріки Могеріні, високого представника Європейського Союзу у закордонних справах і політиці безпеки, а також зустріч високого рівня в рамках "Східного партнерства", раніше заплановані на 4-5 жовтня 2019 року в Мінську, відкладаються через низку змін у порядку денному різних учасників і за результатами обговорень із Білоруссю як приймаючою стороною", - йдеться в повідомленні представництва.

Учасниками ініціативи "Східне партнерство" є Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова та Україна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА