18:44 14.08.2019

У "Кварталі" показали "нового Зеленського" та пародію на главу ОП Андрія Богдана

2 хв читати
У "Кварталі" показали "нового Зеленського" та пародію на главу ОП Андрія Богдана

У вівторок, 13 серпня, в Одесі відбулися зйомки нових випусків проекту "Вечірній квартал", які вперше відбувалися без участі обраного президентом України Володимира Зеленського.

"Відкривав шоу традиційний політичний номер, цього разу на тему новосілля в новому Офісі президента. За сюжетом до кабінету Зеленського по черзі заходили Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Віталій Кличко й намагалися домовитися про співпрацю, вручаючи різні презенти. Як і припускали деякі ЗМІ, роль Володимира (Зеленського - ІФ) у "Кварталі" тепер виконуватиме Юрій Великий, учасник дуету "Брати Шумахери", - повідомляє прес-служба студії "Квартал 95".

Уперше в нових випусках у "Вечірньому кварталі" "пройдуться" по керівнику Офісу президента України Андрію Богдану. "В одному номері "кварталівці" порівняють його з "суфлером, якому вухо Зеленського саме колись може сказати "відвали", а в іншому, музичному - представлять від його імені романтичне зізнання президентові на мотив хіта Леоніда Агутіна "Я буду всегда с тобой".

"Політичним темам цього разу справді було присвячено багато номерів. Причому жартували учасники "Кварталу", як і раніше, над найактуальнішими новинами, що з'являлися в інформаційному просторі останніми місяцями. Так, наприклад, на сцені було продемонстровано жартівливу демо-версію проекту з диджиталізації країни "Україна в смартфоні", - зазначають у студії.

Самого президента Зеленського "кварталівці" "вкололи" за любов до шаурми, всюдисущу охорону, з'їзд партії в Трускавці та "наїзди" на чиновників у всій країні. Тому, як реагує сім'я одного з таких чиновників на приїзд до міста Зеленського, було присвячено окремий номер.

Також уперше у "Вечірньому кварталі" показали пародію на першу леді України Олену Зеленську. За сценарієм вона разом із чоловіком прийшла на зйомки шоу й коментувала разом із чоловіком, що відбувається на сцені просто із зали для глядачів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів п'ятеро людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали та сільгосппідприємства

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували понад 1200 окупантів, 36 артсистем і один літак противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА