18:38 13.06.2019

Шахрая, що прикривався ім'ям Холодницького, засуджено до шести років позбавлення волі та конфіскації майна

1 хв читати

Голосіївський районний суд м. Києва засудив до шести років позбавлення волі з конфіскацією майна громадянина, який, прикриваючись ім'ям керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького, отримав гроші за нібито вирішення питання припинення кримінального переслідування стосовно народного депутата Олександра Онищенка, повідомила прес-служба Генпрокуратури.

Як сказала прес-служба, департамент із розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України, спільно з детективами Національного антикорупційного бюро України та співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України в листопаді 2016 року викрили громадянина України в шахрайстві в особливо великих розмірах - 2 млн доларів США.

Громадянин, реалізовуючи шахрайську схему, використовуючи та прикриваючись ім'ям керівника САП Назара Холодницького, обіцяв припинення співробітниками САП, а також детективами НАБУ кримінального переслідування стосовно Онищенка.

Під час спільної спецоперації зловмисника затримали під час отримання першої частини "винагороди" в розмірі 1 млн доларів США за підозрою в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене в особливо великих розмірах).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Затримано зловмисників за спробу $1 млн хабаря співробітнику СБУ за сприяння в захопленні підприємства - прокуратура

ВИБУХ У ЗАПОРІЖЖІ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Кабмін затвердив порядок ведення Єдиного держреєстру призовників, військовозобов'язаних і резервістів

Зеленський на зустрічі з представниками ПЦУ та УГКЦ: Головне - підтримка всіх наших людей, зміцнення наших воїнів і наближення української перемоги

У прикордонних населених пунктах на Харківщині тривають активні бої - Синєгубов

Зеленський - словакам: Скепсис щодо планів Путіна існує доти, доки війна не приходить до тебе в дім

Критична фаза війни настане в найближчі два місяці - командувач Сухопутних військ ЗСУ

Окупанти посилили обстріли прикордоння, загинули два мирні жителі - Синєгубов

Ми потребуємо максимальної зосередженості друзів України, щоб прискорити постачання зброї, - Зеленський на зустрічі з Чапутовою

РФ розпочала нову хвилю наступу на харківському напрямку, наразі ми зупинили їх артилерією - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА