20:38 15.05.2019

На столичній Оболоні стався вибух у квартирі, загинув чоловік

1 хв читати
На столичній Оболоні стався вибух у квартирі, загинув чоловік

В Оболонському районі Києва стався вибух у квартирі багатоповерхового будинку на Вишгородській, унаслідок якого загинув 71-річний чоловік.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, в середу близько 14:00 до чергової частини райуправління поліції надійшло повідомлення про вибух у квартирі на Вишгородській.

"Прибувши за названою адресою, співробітники поліції виявили у квартирі тіло власника з численними пораненнями. Загиблий - 71-річний місцевий житель, який під час вибуху сам перебував у квартирі", - зазначено в повідомленні.

Начальник відділення слідчого відділу Оболонського управління поліції Сергій Стась розповів, що потерпілий, за словами його дружини, останніми роками хворів і майже не виходив із дому. "Вранці його дружина пішла у своїх справах і зачинила двері, а в обід їй зателефонували правоохоронці й повідомили про пожежу в квартирі", - розповів С.Стась.

Рятувальники оглянули приміщення, а правоохоронці вилучили з місця фрагменти з метою визначення причини вибуху.

Тіло чоловіка направили на проведення судово-медичної експертизи.

Слідчий відділ поліції розпочав кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Після результатів експертизи можлива перекваліфікація цієї події.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА