18:30 21.03.2019

Суд у Ростові-на-Дону оголосить вирок у справі українця Гриба 22 березня

2 хв читати
Суд у Ростові-на-Дону оголосить вирок у справі українця Гриба 22 березня

Північно-Кавказький окружний військовий суд у п'ятницю, 22 березня, оголосить вирок у справі українця Павла Гриба, повідомляє прес-секретар суду Олена Катькало.

"Оголошення вироку у справі П.Гриба відбудеться 22 березня об 11-й годині", - повідомила вона.

Раніше в четвер держобвинувач попросив для підсудного шість років колонії загального режиму, сторона захисту вимагала виправдати його і звільнити з-під варти.

Як повідомило "Громадське ТБ", на дебатах П.Гриб виступив з останнім словом, в якому, зокрема, сказав, що не визнає обвинувачень ФСБ РФ у сприянні в терористичній діяльності.

На засіданні в четвер П.Гриб зажадав запросити до зали медиків "швидкої допомоги", заявивши суду про погане самопочуття і неможливість участі в процесі. Медики, які прибули, виявили у нього проблеми зі шлунком, що не стало причиною для перерви в судовому процесі.

Батько П.Гриба Ігор Гриб у коментарі "5 каналу" зазначив, що надія лише на обмін сина. "У нас одна надія, що незабаром відбудеться або обмін, або, можливо, якась гуманітарна акція з боку керівництва Російської Федерації. Бо якщо Павлу не зробити термінової операції, яка вилікувала б і підтримувала його здоров'я, він просто помре невдовзі. Будемо задіювати всі можливі варіанти звернень і до світової спільноти, і звернення до лідерів, і використання того самого Європейського суду з прав людини, і ті самі апеляцію, касацію потім", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА