20:16 08.02.2019

Нова керуюча компанія ТРЦ Ocean Plaza спростовує зв'язок з групою "Фуршет"

2 хв читати
Нова керуюча компанія ТРЦ Ocean Plaza спростовує зв'язок з групою "Фуршет"

ТОВ "Київ Мол Менеджмент" (КММ), в управління якої переданий київський торгово-розважальний центр (ТРЦ) Ocean Plaza, спростовує зв'язок з групою "Фуршет".

"ТОВ "Київ Молл Менеджмент" (КММ), в управлінні якої з грудня 2018 року перебуває ТРЦ Ocean Plaza, офіційно заявляє: інформація про зв'язок компанії з групою "Фуршет" не є актуальною і не відповідає дійсності", - йдеться в офіційному повідомленні прес-служби ТРЦ Ocean Plaza.

Як вказується в копіях реєстраційних сертифікатів НЕ 364732 від 20 грудня 2018 року, виданих в Республіці Кіпр, кінцевим бенефіціарним власником (контролером) ТОВ "Київ Мол Менеджмент" (КММ) є Олександр Фащевський.

"Олександр Фащевський також керує операційними процесами в компанії", - йдеться в повідомленні прес-служби ТРЦ Ocean Plaza.

Інформація про кінцевого бенефіціара ТОВ "Київ Молл Менеджмент" в Єдиному держреєстрі станом на 18.00 також змінена: ним замість раніше зазначеного Владислава Зайцева числиться О.Фащевський.

Як повідомлялося, на сайті консалтингової компанії UTG 7 лютого з'явилась інформація про зміну керуючої компанії. Нею стала компанія "Київ Мол Менеджмент", створена в квітні 2018 року.

На момент публікації в Єдиному держреєстрі її власником була вказана компанія "Блумасіона Лтд" (Лімасол, Кіпр), а кінцевим бенефіціаром - Владислав Зайцев. При цьому В. Зайцев також є керівником ТОВ "Совки Девелопмент", яке входить до групи "Фуршет" бізнесмена і депутата Київської міської ради Ігоря Баленка.

ТРЦ "Ocean Plaza" по вул.Антоновича, 176 в Києві загальною площею 165 тис. кв. м відкрито в грудні 2012 року, інвестиції склали близько $ 300 млн. Формальним власником об'єкта є ТОВ "ІС "Либідь", створене в 2009 році.

Згідно з даними держреєстру, кінцевими бенефіціарами "ІС "Либідь" виступають Лілія Ротенберг і Андреа, Сюзанна, Джейпракаш Валлабхі.

Виручка ІС "Либідь" в 2017 році зросла на 24,1% - до 1,086 млрд грн, а чистий збиток скоротився в 6 разів - до 82,55 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА