18:13 27.11.2018

Запровадження воєнного стану не вплине на проведення матчу "Шахтар" - "Ліон" у Харкові - радник голови ОДА

2 хв читати

У зв'язку з введенням воєнного стану (ВП) у Харківській області всі силові структури переведені на посилений варіант несення служби, повідомив радник голови Харківської облдержадміністрації Сергій Стороженко.

"Усі підрозділи і частини Збройних сил України, що дислокуються на Харківщині, приведені в стан бойової готовності. Підрозділи СБУ переведені на посилений варіант несення служби. Підрозділи Головного управління Національної поліції в Харківській області переведені на посилений варіант несення служби. Прикордонники діють відповідно до закону "про оборону і захист державного кордону України". Обласна державна адміністрація сприяє всім правоохоронним структурам, силового блоку, військовим частинам у здійсненні їхньої законної діяльності", - сказав С. Стороженко на брифінгу у вівторок.

За його словами, всі об'єкти критичної інфраструктури посилено охоронятимуть. Водночас він наголосив, що комендантську годину на території області наразі не вводитимуть, і обмеження прав громадян, зокрема на масові зібрання, наразі не планується.

"Указом президента не передбачено обмеження конституційних прав громадян. І на Харківщині ніхто цим займатися не буде", - сказав С. Стороженко.

Він також запевнив, що введення СП не вплине на проведення на матчі групового раунду Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Ліон", запланованого на 12 грудня на стадіоні "Металіст" та інших спортивних та розважальних заходів.

"Немає жодних умов, щоб скасовувати спортивні змагання, до яких звикли харків'ян, театральні вистави, походи в кінотеатри - нічого це не змінюватиметься", - сказав С. Стороженко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА