07:34 22.11.2018

Автошляхи України, раніше блоковані власниками авто на єврономерах, розблоковані

2 хв читати
Автошляхи України, раніше блоковані власниками авто на єврономерах, розблоковані

Усі дороги, заблоковані внаслідок акції протесту громадської організації "АвтоЄвроСила", розблоковані. Участь взяло близько 6 тис автовласників на єврономерах, правоохоронці зареєстрували 186 звернень громадян та зафіксували 15 правопорушень у різних регіонах України, повідомив прес-секретар Нацполіції Ярослав Тракало.

"Станом на зараз (вечір середи - ІФ) проїзд на всіх автодорогах держави, де був утруднений або заблокований рух транспорту у зв'язку з акцією водіїв на нерозмитнених автомобілях, - розблоковано", - написав він на своїй сторінці в Фейсбук у середу ввечері.

Я.Тракало підкреслив, що всього за період проведення акції, за приблизними підрахунками, участь у ній взяли близько 6 тис громадян (майже 3,5 тис ТС).

За його словами, за цей час до поліції надійшло і було зареєстровано 186 звернень, пов'язаних з перекриттям доріг і інших правопорушень.

"Зокрема, 131 повідомлення про перекриття руху. Найбільше таких повідомлень зафіксовано в Київській, Житомирській, Черкаській, Чернігівській, Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській і Сумській областях", - написав він.

Також він зазначив, що станом на вечір середи до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про 15 правопорушень.

З них 11 - за ч.1 ст.279 КК (блокування транспортних комунікацій) - по 3 в Житомирській і Рівненській областях, по одному в Закарпатській, Одеській, Полтавській, Черкаській та Чернігівській; 2 - за ч.2 ст.345 КК (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) і 1 - за ч.1 ст.259 КК (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) - у Рівненській області; 1 - ч.2 ст.296 КК (хуліганство, вчинене групою осіб) у Полтавській області.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На полях Азійського саміту Зеленський обговорив із міністром оборони США посилення української ППО та коаліцію F-16

У Миколаївській області вночі збито 11 "шахедів", через падіння уламків горіли склади промпідприємства

Війська РФ протягом доби завдали понад 380 ударів по Запорізькій області

Силами ППО вночі знищено 24 із 25 "шахедів", які атакували Україну

Війна з Китаєм не є неминучою, незважаючи на зростаючу напруженість в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні - глава Пентагону

Україна має підтвердження 106 країн про участь у Саміті миру

У Чорному морі перебувають три кораблі РФ, зокрема один носій "Калібрів"

Міністр оборони Китаю заявляє про відсутність поставок зброї Росії

Сили оборони за добу ліквідували 1080 окупантів

Китайський безекіпажний космічний корабель приземлився на зворотному боці Місяця для історичної місії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА