11:08 04.11.2018

У лікарні помер один із постраждалих у потрійному ДТП на Шулявському шляхопроводі в Києві

2 хв читати
У лікарні помер один із постраждалих у потрійному ДТП на Шулявському шляхопроводі в Києві

У столичній лікарні помер один із постраждалих у потрійній дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася біля Шулявського шляхопроводу ввечері в суботу, повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Унаслідок аварії 48-річну пасажирку та 47-річного водія "Опеля" доставили в лікарню, де від отриманих травм чоловік помер. Іншим учасникам ДТП надали медичну допомогу на місці", – йдеться в повідомленні на сайті відомства в неділю вранці.

Попередньо правоохоронці встановили, що водій "Опеля" не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілями "Смарт" та "Сітроен".

Поліцейські зазначають, що вже провели огляд місця події, опитали свідків і в подальшому встановлять обставини аварії. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомлялося, в суботу, 3 листопада, внаслідок потрійної дорожньо-транспортної пригоди повністю перекрито рух на Шулявському шляхопроводі в районі столичної станції метро "Шулявська", постраждали дві людини.

За інформацією з місця події, автомобіль Opel Vectra Caravan, який рухався в напрямку ст. м "Дорогожичі", з нез'ясованих причин, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Smart Fortwo. Від удару малолітражку відкинуло в огороджувальний бар'єр, одна залізобетонна плита внаслідок зіткнення впала з Шулявського моста, а сам Смарт мало не злетів зі шляхопроводу, зависнувши в повітрі.

"Унаслідок ДТП постраждали дві людини з "Опеля" – їх госпіталізували медики швидкої медичної допомоги з травмами різного ступеня тяжкості. Двом постраждалим зі "Смарта" лікарі надали допомогу на місці. Водій "Сітроена" їхав один, він не постраждав", – йдеться в повідомленні телеканалу "Еспресо".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни ОПЕК+ домовилися про сумарне скорочення видобутку на 5,86 млн барелів сирої нафти на день до 2025 року

Зеленський візьме участь у саміті лідерів G7

У Києві 3 червня будуть стабілізаційні відключення світла

Зеленський привітав Галлу Томасдоттір із перемогою на виборах президента Ісландії: Сподіваюся на спільну роботу зі зміцнення партнерства та забезпечення миру

У Київській області ліквідовують наслідки негоди

"Укренерго" в понеділок, 3 червня, запровадить ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Зеленський відвідає Філіппіни

Кількість бойових зіткнень на фронті з опівночі до 17.00 зросла до 48, із них 16 на покровському напрямку

Фонд Клуні "За справедливість" домагається переслідування російських пропагандистів у Європі - Єрмак

На півдні України від початку доби знищено 38 окупантів і 14 одиниць їхньої техніки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА