08:25 17.09.2018

У Києві водій Uber влетів у зупинку, травмовані дві жінки

1 хв читати
У Києві водій Uber влетів у зупинку, травмовані дві жінки

У Києві водій таксі Uber, імовірно під дією наркотичних речовин, влетів у зупинку, внаслідок чого постраждали дві жінки, повідомили в поліції Києва.

"Водій таксі не впорався з керуванням і в'їхав у зупинку громадського транспорту. Внаслідок ДТП дві жінки дістали тілесних ушкоджень, їм надано медичну допомогу", - повідомили у відділі комунікації поліції Києва в неділю ввечері.

Правоохоронці зазначили, що подія сталася близько 20:00 в Оболонському районі столиці. До поліції зателефонував один зі свідків аварії на вулиці Маршала Тимошенка. За адресою негайно прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що таксист, перебуваючи за кермом "Ніссана", не впорався з керуванням і врізався в зупинку громадського транспорту.

"На щастя, високий бордюр зупинив транспортний засіб. Проте дві жінки дістали тілесних ушкоджень: за попередньою інформацією лікарів, в однієї постраждалої травма руки, в другої - закрита черепно-мозкова травма", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці підозрюють, що чоловік керував автомобілем, можливо, будучи під дією наркотичних речовин. Таксиста доправлять до лікаря-нарколога для встановлення алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА