19:24 15.09.2018

До НАБУ в п'ятницю не надходило рішення суду стосовно міністра Петренка

2 хв читати
До НАБУ в п'ятницю не надходило рішення суду стосовно міністра Петренка

У Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) станом на вечір 14 вересня не надходило рішення суду щодо міністра юстиції України Павла Петренка, повідомив директор НАБУ Артем Ситник.

"Наскільки мені відомо, є рішення суду, яким зобов'язали нас внести дані до Реєстру. Але станом на вчорашній вечір (14 вересня - ІФ) цього рішення суду у НАБУ ще не було", - сказав він в інтерв'ю "24 каналу" в суботу.

При цьому А.Ситник переконаний, що таким чином "знову-таки створюється істерія, щоб залучити в неї вже "Народний фронт".

У цьому контексті він згадав про розслідування щодо народного депутата Антона Геращенка (фракція "Народний фронт"). "Є рішення суду, я не пам'ятаю, за чиєю заявою це рішення приймалося, але зобов'язали нас проводити розслідування", - сказав А.Ситник.

Директор НАБУ підкреслив, що не можна говорити про те, що розслідування обов'язково закінчуються складанням підозри. "Говорити, що ці справи колись закінчаться підозрами - це неправдива інформація. Це така нова технологія, яка застосовується - такого раніше не було", - сказав він.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що суд зобов'язав НАБУ відкрити виробництво за підозрою щодо міністра юстиції України Павла Петренка в декларуванні недостовірної інформації, а також про те, що НАБУ за рішенням суду відкрило кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення нардепа А.Геращенка, передбаченого ч.34 ст.368-2 Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найближчі дні в Україні будуть теплими, в деяких областях пройдуть невеликі дощі

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА