13:17 07.09.2018

П'ятьох прикордонників Херсонського загону обстежать в Одесі з огляду на симптоми отруєння

2 хв читати
П'ятьох прикордонників Херсонського загону обстежать в Одесі з огляду на симптоми отруєння

 Близько 40 службовців Херсонського прикордонного загону Державної прикордонної служби України звернулися до медиків із симптомами отруєння, п'ятьох направили на обстеження до Одеси, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" помічник глави Держприкордонслужби України Олег Слободян.

"За останні дві доби близько 40 військовослужбовців відомства звернулися до медиків із такими симптомами, як нудота, запаморочення, першіння в горлі. П'ятьох із них направлено до госпіталю до Одеси для комплексного обстеження", - розповів він агентству в п'ятницю.

Як повідомлялося, жителі Армянська (тимчасово окупований Крим) із 24 серпня масово скаржаться в соцмережах на поганий запах у повітрі і жовтий наліт, схожий на іржу, який покриває металеві предмети. На деревах, за їхніми словами, жовтіє та завчасно обпадає листя. Деякі мешканці міста повідомляють також про першіння в горлі та висипи на шкірі.

"Влада" Криму в ніч на 4 вересня оголосила про рішення зупинити на два тижні роботу армянської філії "Титанових інвестицій" з огляду на перевищення гранично допустимої концентрації сірчистого ангідриду на півночі півострова. Крім того, в Армянську на два тижні оголосили позапланові канікули. Дітей дошкільного та шкільного віку "з профілактичною метою" у супроводі матерів відправили на відпочинок до кримських санаторіїв.

Із 6 вересня контрольні пункти в'їзду/виїзду "Каланчак" і "Чаплинка" (Херсонська обл., на адміністративній межі з окупованим Кримом) тимчасово припинили свою роботу з огляду на екологічну ситуацію з кримським заводом, у штатному режимі працює КПВВ "Чонгар".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українські воїни розбили колону техніки й піхоту окупантів, які намагалися здійснити прорив на Харківщині

Окупанти вдарили по фермі в Коротичах, один цивільний загинув, троє поранені - Синєгубов

Зеленський змінив першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки - указ

ЗАСТУПНИК МІНІСТРА РОЗВИТКУ ГРОМАД, ТЕРИТОРІЙ ТА ІНФРАСТРУКТУРИ АЗАРХІНА НАПИСАЛА ЗАЯВУ ПРО ЗВІЛЬНЕННЯ З ПОСАДИ У ЗВ'ЯЗКУ ЗІ ЗВІЛЬНЕННЯМ ВІЦЕПРЕМ'ЄРА КУБРАКОВА

На Херсонщині в пожежі, що розпочалася внаслідок обстрілу, загинули двоє людей - голова ОВА

Кількість поранених у Вовчанську зросла до 5 людей - прокуратура

Україна і Сербія домовилися про проведення першого з 2013 року засідання Міжурядової комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва - Кулеба

На краматорському напрямку відбулося 27 бойових зіткнень - Генштаб ЗСУ

Рада оборони Харківщини вирішила примусово евакуювати з прикордонних громад дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Кличко терміново передав захисникам Вовчанська 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА