18:17 16.07.2018

Луценко: У діях в.о. глави ДФС Продана були грубі правопорушення

1 хв читати
Луценко: У діях в.о. глави ДФС Продана були грубі правопорушення

У діях в.о. глави Державної фіскальної служби (ДФС) України Мирослава Продана на цій посаді були грубі порушення, заявляє генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Наявних у мене матеріалів достатньо, щоб бути переконаним у наявності грубих правопорушень пана Продана на посаді виконувача обов'язків голови ДФС. Якщо слідство надасть необхідну доказову базу, справу буде направлено за підслідністю органу, який повинен її реалізовувати", - сказав генпрокурор на брифінгу в понеділок у Києві.

За його словами, розслідування проводиться з початку лютого цього року, тому "не має жодного відношення до дебатів, хто має контролювати митницю".

Як повідомлялося, 9 липня були проведені обшуки в квартирі начальника Головного управління ДФС України у Вінницькій області Руслана Осмоловського, тоді правоохоронці вилучили дві банківські картки і мобільний телефон. Того ж дня відбулися обшуки у двох водіїв в.о. глави ДФС М.Продана. У відомстві пов'язують ці факти з початком посилення анонсованої урядом боротьби з контрабандою.

3 березня 2017 року Кабінет Міністрів відсторонив від посади голови ДФС Романа Насірова, тимчасово поклавши обов'язки глави відомства на М.Продана.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Нікополі внаслідок обстрілів загинули 2 людини, 8 постраждали - голова ОВА

Президент України підписав закони про продовження воєнного стану та мобілізації

Стефанчук сподівається, що Європарламент наступної каденції і далі підтримуватиме Україну

Підвищення рівня води в Дніпрі можливе 9-13 травня - Укргідрометцентр

ВР ухвалила законопроєкт про використання зброї операторами поштового зв'язку з пропозиціями президента

СБУ повідомила про підозру клірику УПЦ (МП) у Херсоні, який підтримав загарбників і розфарбував стелу на в'їзді до міста в кольори російського прапора

Митниці країн Балтії, Фінляндії та Польщі підписали угоду про єдине виконання санкцій щодо РФ

Мецола позитивно оцінила відновлення доступу представників ЗМІ до ВР

Мецола впевнена, що й після виборів Європарламент залишиться проукраїнським

Суд обрав Коломойському запобіжний захід у справі про організацію замовного вбивства - перебування під вартою до 7 липня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА