17:44 11.07.2018

Луценко ліквідував чотири підрозділи Генпрокуратури, зокрема й департамент спецрозслідування

1 хв читати
Луценко ліквідував чотири підрозділи Генпрокуратури, зокрема й департамент спецрозслідування

Генеральний прокурор України Юрій Луценко своїм наказом ліквідував чотири самостійних структурних підрозділи Генпрокуратури, серед яких департамент спеціальних розслідувань, і створив два управління, зокрема однойменне.

За інформацією прес-служби Генпрокуратури, Ю.Луценко 11 липня підписав наказ про організаційні зміни в структурі і штатному розкладі Генпрокуратури, мета яких - розмежувати досудове розслідування і процесуальне керівництво.

"Ліквідовано чотири самостійних структурних підрозділи Генеральної прокуратури, а саме: департамент розслідування особливо важливих справ у сфері економіки; департамент спеціальних розслідувань; управління розслідування злочинів, пов'язаних зі злочинними організаціями; управління процесуального керівництва в кримінальних провадженннях слідчих управління із розслідування злочинів, скоєних злочинними організаціями" , - йдеться в повідомленні.

Замість цього, як наголошують у прес-службі, у структурі Генпрокуратури створені: управління спеціальних розслідувань як самостійний структурний підрозділ з тієї ж штатною чисельністю, що і однойменне управління в складі колишнього департаменту спеціальних розслідувань.

А відділ процесуального керівництва в кримінальних провадженнях слідчих управління спецрозслідування внесено як окремий підрозділ до департаменту процесуального керівництва в кримінальних провадженнях, підслідних Державному бюро розслідувань (ДБР).

Крім того, як інформують у відомстві, на базі двох самостійних ліквідованих структурних підрозділів створено два нових управління в складі Головного слідчого управління Генпрокуратури: управління розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки та управління розслідування злочинів, скоєних злочинними організаціями.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА