23:41 31.05.2018

Герман заявив, що не організовував убивство Бабченка, а допомагав контррозвідці виявляти агентуру РФ в Україні

1 хв читати
Герман заявив, що не організовував убивство Бабченка, а допомагав контррозвідці виявляти агентуру РФ в Україні

Підозрюваний в організації замаху на журналіста Аркадія Бабченка Борис Герман стверджує, що все це було результатом його співпраці з контррозвідкою України.

"До мене звернувся дуже давній мій знайомий, який зараз живе в Москві, і в процесі спілкування з ним з'ясувалося, що він займається у фонді Путіна саме організацією заворушень в Україні. Цей факт було повідомлено керівництву контррозвідки, тому що вважаю, що це робота контррозвідки, а не СБУ", – сказав він під час засідання у Шевченківському районному суді Києва щодо обрання йому запобіжного заходу.

Б.Герман зазначив, що "контррозвідка надала йому повноваження вивчати зв'язки, вивчати, які гроші приходять в Україну, кому і через кого які політичні партії і діячі, які терористичні групи, на яких територіях і ким фінансуються, як створюються запаси зброї, які у них плани".

Підозрюваний наголосив, що у нього немає ніяких негативних емоцій до А.Бабченка, ніяких претензій до О.Цимбалюка. "Цимбалюка обрала для цієї місії контррозвідка, тому що він відомий за своєю діяльністю під час АТО. Він батюшка і ніколи в житті не вб’є людину, особливо беззбройну. І всі чудово знали, коли вибирали, що він побіжить в СБУ все це розповідати, їх на фронті цьому навчили", – пояснив Б.Герман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА