08:28 17.05.2018

Правоохоронці припинили масштабне виробництво і збут марок акцизного податку, затримано 11 осіб

2 хв читати
Правоохоронці припинили масштабне виробництво і збут марок акцизного податку, затримано 11 осіб

Під час спецоперації правоохоронці припинили виробництво і збут підроблених марок акцизного податку, які завдали збитків держбюджету на понад 20 млн грн, затримано 11 підозрюваних, повідомили в прес-службі прокуратури міста Києва.

"Київська місцева прокуратура № 7 і прокуратура міста Києва спільно зі співробітниками ГУ КЗЕ СБ України провели успішну спецоперацію із викриття масштабного виробництва і збуту підроблених марок акцизного податку та припинено діяльність групи осіб, які налагодили функціонування розгалуженої мережі із виробництва і збуту у всіх регіонах України підроблених марок акцизного податку", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в середу.

У прокуратурі зазначається, що група подільників, застосовуючи методи конспірації, і з використанням промислового обладнання організували в двох підпільних цехах, розташованих у Львівській області, масштабне виробництво і реалізацію через мережу поштових відправлень підроблених марок акцизного податку, забезпечувало введення в офіційний обіг фактично недоброякісної алкогольної продукції .

Під час широкомасштабної міжрегіональної спецоперації припинено протиправне функціонування зазначених цехів і заблоковано канали поставки контрафакту до регіонів.

"При проведенні невідкладних слідчих дій у порядку ст. 208 КПК України затримано 11 активних учасників злочинної групи. Вилучено велику кількість готових підроблених акцизних марок, загальна вага яких становить кілька тонн, обладнання для їхнього виготовлення, що підтверджує чорнову бухгалтерію, значні суми незаконно отриманих грошових коштів тощо", - зазначено в повідомленні.

У прокуратурі поінформували, що лише за один місяць правоохоронцями задокументовано завдання збитків державному бюджету на суму понад 20 млн грн.

"Зараз 11 особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 199 КК України, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Слідчі дії тривають, встановлюються всі особи, причетні до скоєння цього кримінального злочину і використання підроблених марок акцизного податку", - підсумували в прес-службі відомства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА