08:22 17.05.2018

На заводі в Сумській області вилучено понад 4,5 тис. детонаторів

1 хв читати
На заводі в Сумській області вилучено понад 4,5 тис. детонаторів

На Сумщині поліція вилучила понад чотири тисячі детонаторів, які незаконно зберігалися на одному з казенних заводів, повідомили у відділі комунікації поліції Сумської області.

"У рамках проведення загально-державної операції "Зброя - вибухівка" поліцейські спільно зі співробітниками СБУ провели санкціонований обшук у складських приміщеннях одного з заводів у м.Шостка, під час якого вони виявили велику кількість детонаторів, які ще два роки тому мали бути утилізовані , а сьогодні перебувають у вкрай небезпечному стані", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-службою відомства в середу.

Було відкрито кримінальне провадження за ст.358 ч. 1 КК України ( "Підробка документів"), в рамках якого сьогодні на заводі поліцейськими і співробітниками СБУ був проведений санкціонований обшук.

Уточнюється, що в одному зі складських приміщень, в ящиках, були виявлені вищевказані підривники в кількості 4 тис. 511 штук.

"Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Проводяться слідчі дії, зокрема розслідуються мотиви складання посадовими особами завідомо неправдивих документів зі знищення боєприпасів", - сказано в повідомленні.

Санкція статті, за якою розпочато кримінальне провадження, передбачає покарання у вигляді штрафу до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт строком до шести місяців, або обмеження волі строком до трьох років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА