10:17 16.05.2018

Кабмін має намір затвердити угоди з Катаром, Антигуа і Барбуда про взаємне скасування візових вимог

1 хв читати
Кабмін  має намір затвердити угоди з Катаром, Антигуа і Барбуда про взаємне скасування візових вимог

Кабінет Міністрів України на засіданні 16 травня має намір затвердити угоди з Катаром, Антигуа і Барбуда про взаємне скасування візових вимог.

Як повідомляється в порядку денному засідання уряду, Кабмін схвалить проект закону про підвищення ролі уповноважених підрозділів (уповноважених осіб) з питань запобігання та виявлення корупції.

На засіданні планують схвалити проект указу президента про призначення стипендій для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту.

Крім того, уряд продовжить реалізацію пілотного проекту з організації діяльності централізованої закупівельної організації.

Уряд розгляне питання реалізації пілотного проекту з упровадження мультимодального переміщення транзитних відправлень національного оператора поштового зв'язку та розширення співпраці з міжнародними поштовими операторами.

На засіданні також буде розглянуто питання підписання угоди з Бразилією про здійснення оплачуваної діяльності особами, які перебувають на утриманні дипломатичного, консульського і адміністративно-технічного персоналу.

На засіданні будуть розглянуті кадрові питання і питання з обмеженим доступом.

Початок засідання уряду під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана заплановано на 11:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА