09:05 05.05.2018

Рятувальники контролюють ситуацію з пожежею на території арсеналу в Балаклії

2 хв читати
Рятувальники контролюють ситуацію з пожежею на території арсеналу в Балаклії

Станом на 7:00 суботи, 5 травня, на території військової частини в м.Балаклія (Харківської обл.) спостерігається незначне тління 2 окремих вогнищ, вибухів боєприпасів не спостерігається, повідомляє прес-служба Держслужби України з НС.

"Станом на 7.00 5 травня ситуація контрольована, спостерігається незначне тління 2 окремих осередків. Вибухів боєприпасів не спостерігається. Підрозділи ДСНС заправляють водою три пожежні танки, які здійснюють гасіння в рамках технічної території, задіяно 2 машини ІМР-2. Авіацією ДСНС проводиться гасіння окремих вогнищ на території арсеналу, 4 травня здійснено 15 скидів води (з початку робіт - 23 скиди)", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в суботу вранці.

Рятувальники відзначили, що до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації всього залучено 108 чол. і 23 од. техніки, в тому числі від ДСНС 35 чол. особового складу та 9 од. техніки, з них 2 літаки АН-32П та 2 вертольоти МІ-8 з водозливним пристроєм.

"На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації на чолі з головою Балаклійської районної державної адміністрації С.Масельским. Ситуація знаходиться на контролі ДСНС", - сказано в повідомленні.

Як повідомлялося 3 травня 2018 року в місті Балаклія на технічній території військового арсеналу Міністерства оборони виникло загорання сухої трави з подальшими одиночними вибухами боєприпасів. Жертв і постраждалих немає.

О 8.40 4 травня пожежу локалізовано на площі близько 35 га.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА