20:36 28.03.2018

У "ZIK" спростували інформацію про нібито продаж телеканалу і вимагають від "Братства" Корчинського зняти блокаду

1 хв читати
У "ZIK" спростували інформацію про нібито продаж телеканалу і вимагають від "Братства" Корчинського зняти блокаду

Команда телеканалу "ZIK" вимагає від представників організації "Братство" Дмитра Корчинського негайно зняти блокаду будівлі, де розташовується офіс телеканалу, і спростовує поширену ним інформацію про нібито продаж телеканалу, і цим Д.Корчинський мотивував акцію.

"Інформація ж, викладена лідером організації "Братство" Дмитром Корчинським... про продаж телеканалу "ZIK" Віктору Медведчуку (лідер організації "Український вибір - Право народу"- ІФ), не відповідає дійсності. Керівництво медіа-холдингу зазначає, що наразі відсутні будь-які переговорні процеси з продажу каналу "ZIK", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті телеканалу в середу.

У "ZIK" також закликають Д.Корчинського не загрожувати діяльності телеканалу, його журналістам та запрошеним на ефіри гостям, а також звертаються до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова відреагувати на бездіяльність правоохоронців.

Як повідомлялося, Д.Корчинський у середу заявив, що "Братство" розпочало у середу безстроковий пікет біля будівлі, в якій розміщується офіс телеканалу "ZIK", у зв'язку з нібито зміною власника та інформаційної політики. "Медведчук мав намір купити ZIK. Збільшення ватних спікерів на "ZIK" цим і пояснюється. Сьогодні активісти "Братства" почали цілодобове пікетування каналу "ZIK", щоб продемонструвати готовність знищити цей канал в разі остаточного придбання його Москвою", - заявив він.

Д.Корчинський також зазначив, що "Братство" може розпочати блокування роботи телеканалу: "Розглядається можливість блокади".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА