11:41 08.03.2018

Невідомий з гранатомета стріляв у терасу ресторану в Києві, ніхто не постраждав - поліція

2 хв читати
Невідомий з гранатомета стріляв у терасу ресторану в Києві, ніхто не постраждав - поліція

У Києві невідомий з гранатомета стріляв у терасу ресторану, в результаті події ніхто не постраждав, повідомляє в четвер Відділ комунікації поліції Києва.

"О 2:37 до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення, що на вул. Володимирській горить ресторан. На місце події прибула слідчо-оперативна група та рятувальники, які загасили полум'я. В результаті спалаху ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські опитали персонал закладу і вилучили записи з камер відеоспостереження, які зафіксували, як "до ресторану підійшов невідомий і вистрілив з гранатомета; сам тубус виявили неподалік ресторану".

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України за фактом умисного знищення або пошкодження майна. Правоохоронці розшукують зловмисника.

З ефірі 112.канала прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик повідомила також, що в момент інциденту в ресторані перебував персонал і до 10 відвідувачів, яких швидко евакуювали.

ГУ ДСНС України в Києві повідомляє, що після отримання о 2:35 повідомлення про пожежу на вул. Володимирській і прибуття відділення вогнеборців з'ясувалося, що "в прибудові 5-поверхового житлового будинку на І поверсі закладу громадського харчування сталося займання на літній терасі". "О 3:05 пожежа на площі 80 кв. м була локалізована, а о 3:17 - ліквідована; в результаті пожежі пошкоджені меблі, зовнішнє скляне облицювання, стіни і стеля літньої тераси".

Раніше "Espreso.tv" повідомило, що в Києві на вулиці Володимирській, неподалік Національного музею історії України невідомі стріляли з гранатомета у приміщення ресторану. В результаті детонації сталося займання і вигоріло близько 50 кв. м ресторану. Для гасіння пожежі викликали кілька підрозділів ДСНС. Від вибуху в будинку вилетіли шибки у вікнах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

Канада виділить понад $55 млн на зміцнення української ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА