19:36 06.03.2018

У Ризі обвалилися сходи, які ведуть на Вантовий міст

1 хв читати

Сходи, що ведуть на один з головних мостів через Даугаву в Ризі - Вантовий міст, обрушилися. Про це повідомляє nra.lv. Інспектори бюро будконтролю допустили закриття моста для заміни іржавих гвинтів через вплив води.

Після перевірок Державне бюро Латвії з контролю за будівництвом (ДБКБ) визнало неприпустимим подальшу експлуатацію сходів вантового моста, які частково обрушилися і сходів, які знаходяться з боку набережної. Про це заявила агентству LETA представник бюро Еліна Корба. Висновок ДБКБ  з'явиться в найближчі дні.

Напередодні про часткове обвалення сходів заявили активісти міської спільноти Pilsēta cilvēkiem. "Увага! Вантовий міст почав руйнуватися!"- йдеться в повідомленні на сторінці спільноти в Facebook. Активісти закликали пішоходів не використовувати ці сходи і без зайвої необхідності не ходити під мостом на набережній, так як і нижня частина сходів почала розвалюватися. "Це загрожує життю і здоров'ю пішоходів", - відзначили активісти.

У департаменті дорожнього сполучення Риги заявили, що робітники почали демонтувати пошкоджені перила і розбирають елементи сходів, що може загрожувати безпеці перехожих. Сходи закриті.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА