09:00 26.02.2018

Продюсерська компанія Вайнштейнів подасть заяву про банкрутство найближчими днями

2 хв читати
Продюсерська компанія Вайнштейнів подасть заяву про банкрутство найближчими днями

Продюсерська компанія Weinstein Co., заснована братами Гарві та Робертом Вайнштейнами, найближчими днями подасть заяву про банкрутство, оскільки зірвалися переговори про її продаж із групою інвесторів, серед яких підприємниця і колишня керівник Управління США у справах малого бізнесу Марія Контрерас-Світ, ідеться в повідомленні компанії.

"Хоча ми визнаємо, що такий результат є вкрай небажаним для наших співробітників, наших кредиторів і постраждалих, рада директорів не має вибору", - повідомляється в документі.

Рада директорів Weinstein Co. складається з трьох осіб, однією з яких є Боб Вайнштейн.

Як пише The New York Times (NYT), однією з причин зриву переговорів став судовий позов генерального прокурора штату Нью-Йорк до Weinstein Co. На думку прокурора, продаж компанії залишив би тих, хто постраждав від сексуальних домагань та інших порушень з боку Вайшнтейнів, без справедливої компенсації. При цьому прокурор не вимагав заборонити або призупинити продаж продюсерської компанії.

Сума угоди з Weinstein Co. становила б майже $500 млн з урахуванням боргу, що оцінюється у $225 млн.

Скандал навколо одного із засновників компаній Miramax Films і The Weinstein Company американського продюсера Г.Вайнштейна розгорівся на початку жовтня. Про сексуальні домагання з боку Г.Вайнштейна оголосили понад 100 актрис і співробітниць його компаній.

Згодом обидві створені Г.Вайнштейном і його братом компанії оголосили про відсторонення продюсера від обов'язків генерального директора.

Г.Вайнштейн також виключили з Американської академії кінематографічних мистецтв і наук, британської академії кіно та телебачення BAFTA і з американської Телевізійної академії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА