13:47 07.02.2018

Керівника Нацбюро програми "Креативна Європа" обрано виконавчим директором Українського культурного фонду

2 хв читати
Керівника Нацбюро програми "Креативна Європа" обрано виконавчим директором Українського культурного фонду

Керівника Національного бюро програми Європейського Союзу "Креативна Європа" в Україні Юлію Федів було обрано на посаду виконавчого директора Українського культурного фонду.

"Я, як голова наглядової ради, утрималася від голосування для того, щоб мій голос не мав тиску на членів ради і голосування відбулося прозоро і відкрито. І в результаті голосування ми отримали більшість голосів (6 з 7) за Федів Юлію", - сказала голова наглядової ради Українського культурного фонду Марина Порошенко на прес-конференції в середу в Києві.

Ю.Федів здобула ступінь магістра міжнародних відносин у Чернівецькому національному університеті в 2009 році, вона також навчалася в Бременському університеті (Німеччина). Донедавна виконувала обов'язки директора Українського центру культурних досліджень, а також була координатором проекту "Психосоціальна допомога і робота з конфліктами" Німецького співтовариства міжнародного співробітництва GIZ. Вільно володіє англійською та німецькою мовами.

Загалом на посаду виконавчого директора Українського культурного фонду претендували 13 осіб. Зокрема, економіст, член наглядової ради Національного академічного українського драматичного театру ім. М.Заньковецької Ярослав Александров-Чикилевський, експерт з питань культурної політики, консультант Міністерства культури Тетяна Білецька, директор Українського центру мистецтв Іштван Геді, режисер Володимир Голосняк, викладач Київського інституту музики ім. Р.Глієра Лілія Гомольська, голова організації "Союз православних жінок" у Києві і Київській області Марина Громова, член Національної комісії України у справах ЮНЕСКО Катерина Єгорова, директор арт-центру Ornament Art Space Наталя Кислюк, продюсер компанії "Кінотур" Дмитро Колесніков, менеджер програм і виконавчий директор Національного фестивалю "Кропивницький-2017" Ольга Кононенко, артистка вищої категорії Національного цирку України, директор "Парадайз Тревел" Наталія Соляник, директор "Наш продакшн ЛТД" Наталія Шевчук, а також Ю.Федів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укренерго" попереджає про можливі аварійні відключення споживачів у Харківській і Полтавській областях у неділю

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару в Харкові зросла до шести осіб

Водії міжнародних перевізників не беруть участі в протестах проти нових правил мобілізації

Ворог атакував Нікополь, постраждав чоловік - голова ОВА

Президент Грузії наклала вето на закон про "іноагентів"

Унаслідок ворожого обстрілу в Чернігівській області постраждав чоловік - голова ОВА

У Херсонській області окупанти скинули вибухівку з дрона, загинув чоловік, поранено жінку - голова ОВА

У Дніпропетровській області громадянин напав на військовослужбовця ТЦК, розпочато кримінальне провадження - Сухопутні війська ЗСУ

Ситуація на фронті залишається напруженою, від початку доби зафіксовано 66 бойових зіткнень - Генштаб ЗСУ

Міноборони запустило електронну чергу в ТЦК і СП

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА