08:57 01.02.2018

Nintendo оголосила про створення мультфільму про Маріо

1 хв читати
Nintendo оголосила про створення мультфільму про Маріо

Японська компанія Nintendo, що займається виробництвом відеоігор і приставок, і Illumination Entertainment (підрозділ Universal Studios) створять мультфільм за мотивами гри Super Mario Brothers. Про це повідомляється в Twitter Nintendo.

Співпродюсерами мультиплікаційного фільму стануть гейм- дизайнер, який створив Маріо, Сігеру Міямото і продюсер мультфільму "Нікчемний я" Кріс Міліданді.

Про те, що Nintendo планує укласти контракт з Illumination Entertainment, повідомляла в листопаді 2017 року газета The Wall Street Journal. За даними джерел видання, компанії обговорювали це питання протягом року. Планується, що анімацією буде займатися французький підрозділ Illumination Entertainment.

Як зазначає видання, ігри про братів Маріо, а також їх спіноффи стали найбільш продаваною ігровою франшизою, яка розійшлася тиражем у 330 млн копій по всьому світу.

Перша частина ігор серії про пригоди водопровідника Маріо з'явилася в 1985 році і вийшла для платформи Famicom. Історія про братів Маріо вперше була екранізована в 1993 році.
 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА