18:25 29.11.2017

Суд відправив під домашній арешт неповнолітнього сина нардепа Попова

2 хв читати
Суд відправив під домашній арешт неповнолітнього сина нардепа Попова

Оболонський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту неповнолітньому сину народного депутата Ігоря Попова (фракція Радикальної партії) Богдану, підозрюваному в скоєнні розбійного нападу на магазин в столиці, повідомив радник глави МВС, нардеп фракції "Народний фронт" Антон Геращенко.

"Щойно Оболонський суд ухвалив рішення про запобіжний захід для 14-річного сина народного депутата Ігоря Попова - Богдана. Він перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом з обов'язковим носінням браслета", - написав А.Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в середу ввечері.

За словами парламентаря, це максимально можливий запобіжний захід у цьому випадку з урахуванням віку правопорушника і ступеня тяжкості вчиненого ним правопорушення.

"Тепер у батьків Богдана буде достатньо часу провести з ним роботу, щоб повернути його до реальності і постаратися вправити йому мізки на місце. Попереду його чекає суд і покарання за законом за вчинення розбійного нападу на магазин", - висловив думку А.Геращенко.

Він також зазначив, що слідство вивчає причетність Б.Попова і його товаришів до скоєння інших правопорушень на території Києва.

Як повідомлялося, 26 листопада за розбійний напад на продуктовий магазин в Оболонському районі Києва був затриманий син народного депутата з фракції Радикальної партії, заступника голови комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції Ігоря Попова.

Сам І.Попов на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив, що його син вчинив "серйозне правопорушення". "Мій син 14 років потрапив в погану компанію і скоїв серйозне правопорушення. Це моя провина, що недостатньо часу приділяв вихованню, недогледів, не запобіг. Я прошу вибачення у потерпілих, у суспільства, у моїх рідних, у моєї найкращої команди... Пройде слідство, винні понесуть відповідальність, нехай це стане уроком і синові, і мені", - написав він.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СИЛИ ОБОРОНИ ПІВДНЯ ПОПЕРЕДЖАЮТЬ ПРО ЗАГРОЗУ БАЛІСТИКИ З КРИМУ ДЛЯ ПІВДЕННИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ

Поліція Одещини викрила співробітника ТЦК, який вимагав хабар за видачу довідок для відстрочки мобілізації

Синєгубов доручив підготувати публічний звіт щодо будівництва фортифікацій

Українська авіація завдала ударів по двох районах зосередження особового складу противника

Відбувається евакуація з двох міських громад Сумщини - ОВА

На лінії фронту за добу зафіксовано 140 бойових зіткнень

З вовчанського напрямку вже евакуювали 5900 людей

Терехов закликав місцевий бізнес і депутатів усіх рівнів підтримати грошима захисників регіону

Понад 60 нових моделей стрілецької зброї вже на службі у військових з березня 2022 р.

Кількість постраждалих унаслідок удару по фермі в Коротичах Харківської області зросла до чотирьох осіб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА