10:40 07.11.2017

Apple попереджає про небезпеку вигорання дисплея iPhone X

1 хв читати
Apple попереджає про небезпеку вигорання дисплея iPhone X

Американська Apple Inc. попередила про небезпеку вигорання дисплея нового iPhone X.

Компанія минулого тижня актуалізувала інструкцію з використання дисплея Super Retina, внісши правила, які дають змогу уникнути вигоряння екрана, повідомляє спеціалізований портал zdnet.de. Ідеться про ефект, коли на екрані видно попереднє зображення в напівстертому вигляді й на нього накладається наступне.

Новий дисплей є найкращим OLED-дисплеєм з усіх, які Apple досі використовувала в смартфонах, однак він схильний до "легких візуальних змін", зокрема вигорання, зазначається в документі. Цей ефект виникає після того, як на дисплеї протягом тривалого часу відкрито висококонтрастне зображення. Тому в новій інструкції користувачам рекомендується не використовувати постійно максимальну яскравість.

Як зазначає компанія, це звичайний і очікуваний феномен.

Така проблема вже виникала в смартфонах Pixel 2 XL, які випускає Google. Після скарг користувачів на вигорання дисплея лише через кілька днів експлуатації компанія здійснила оновлення програмного забезпечення, знизивши максимальну яскравість дисплея, нагадує Deutsche Welle.

Новий флагман Apple - iPhone X - надійшов у продаж 3 листопада в більше ніж п'ятдесяти країнах. У США він коштує від $999, у Німеччині - від 1149 євро, в Росії - від 80 тис. рублів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА