07:12 06.11.2017

За минулу добу бойовики 23 рази порушили перемир'я, поранення отримали двоє військовослужбовців ЗСУ

2 хв читати
За минулу добу бойовики 23 рази порушили перемир'я, поранення отримали двоє військовослужбовців ЗСУ

За минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир'я, в тому числі із застосуванням "Градів", внаслідок чого двоє військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення, повідомили в прес-центрі штабу АТО.
"В кінці минулої доби обстановка в районі проведення АТО зберігала тенденцію до загострення ... Під час обстрілів противник двічі застосовував реактивні системи залпового вогню, 8 разів міномети різних калібрів, один раз - 122-міліметрову артилерію. Сили АТО 14 раз асиметрично відповідали ворогові з піхотного озброєння. Внаслідок бойових дій двоє українських воїнів отримали поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в АТО в понеділок вранці.
На донецькому напрямку бойовики протягом кількох годин випустили понад 100 снарядів з реактивних систем залпового вогню по опорних пунктах ЗСУ поблизу Авдіївки і Дослідного. Увечері НВФ били по південно-східних околиць Авдіївки з 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів. Також, з настанням сутінків, бойовики двічі обстріляли захисників Пєсков. Спочатку вівся вогонь з 120 і 82-мм мінометів, а близько 22.00 - застосовувалася артилерія калібру 122-мм.
На луганському напрямку під вогнем мінометів калібру 120-мм опинилися українські укріплення біля Новотошківського, а під вогнем 82-мм мінометів і озброєння БМП - захисники Новоолександрівки. Крім того, ввечері бойовики тричі з гранатометів різних видів обстрілювали підступи до Луганського.
На приморському напрямку бойовики застосовували протитанкові гранатомети в районі Водяного.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА