07:05 05.11.2017

За минулу добу бойовики 25 разів порушили перемир'я, 1 український військовий поранений

1 хв читати
За минулу добу бойовики 25 разів порушили перемир'я, 1 український військовий поранений

За минулу добу бойовики 25 разів порушили перемир'я, у відповідь Збройні Сили України 17 разів відкривали вогонь на поразку, внаслідок  протистояння 1 український військовослужбовець  отримав бойову травму, повідомляється в прес-службі штабу АТО
"Наприкінці минулої доби обстановка в районі бойових дій не зазнала істотних змін. Бойовики продовжували вогневі провокації фактично уздовж усієї лінії розмежування, при цьому поодиноко застосовуючи міномети різних калібрів", - йдеться на сторінці штабу в Facebook, в неділю вранці.
Так, на луганському напрямку незаконні збройні формування вели вогонь зі 120-мм мінометів біля Новоолександрівки. А міномети калібру 82 мм застосовувалися ними біля Новотошківського і Кримського. Крім того, вдень, внаслідок обстрілу позицій українських військ поблизу Новозванівки, отримав бойову травму один український військовослужбовець.
На підступах до Донецька, ввечері і вночі бойовики тричі з піхотного озброєння і мінометів обстрілювали укріплення ЗСУ поблизу Зайцева. А озброєння БМП застосовували неподалік Попасної.
На приморському напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовиків опинилися позиції української армії в околицях Старогнатівки і Павлополя.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА