07:01 25.10.2017

За минулу добу четверо бійців ЗСУ загинуло, ще четверо дістало поранень

1 хв читати
За минулу добу четверо бійців ЗСУ загинуло, ще четверо дістало поранень

За минулу добу бойовики 15 разів порушили перемир'я, в результаті бойових дій загинули 2 і був поранений один військовослужбовець, також внаслідок підриву на невідомих вибухових пристроях загинули 2 і отримали поранення 3 українських захисників, повідомляє прес-центр штабу АТО.
"В кінці минулої доби обстановка в районі проведення АТО залишалася напруженою. Ввечері та вночі російсько-окупаційні угруповання сконцентрували вогневі провокації, в основному на донецькому і приморському напрямках", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук в середу вранці.
На приморському напрямку після 18.00 бойовики двічі били з 82-мм мінометів і один раз з протитанкового гранатомета на підступах до Водяного. Також під вогонь мінометів калібру 82-мм, гранатометів двічі потрапили українські позиції біля Талаківки.
На донецькому напрямку бойовики з 19.30 і майже до півночі з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали українських захисників Авдіївки. З цієї ж зброї НВФ били по опорних пунктах сил АТО в районі Зайцевого і Луганського. В результаті обстрілу українських укріплень неподалік Верхньоторецька отримав поранення один український військовий.
На луганському напрямку провокація бойовиків із застосуванням стрілецької зброї зафіксована поблизу Трьохізбенки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА