16:14 12.07.2017

Wizz Air має намір подвоїти операційну діяльність в Україні в 2018 р.

3 хв читати
Wizz Air має намір подвоїти операційну діяльність в Україні в 2018 р.

Авіакомпанія Wizz Air (Угорщина), найбільша лоукост-авіакомпанія в Центральній і Східній Європі, оголосила про подвоєння операційної діяльності в Україні в 2018 році.

Відповідно до прес-релізу компанії, вона додасть третій літак Airbus A320 на свою київську базу в аеропорту "Київ" (Жуляни з квітня 2018 року.

Протягом того ж місяця Wizz запустить два нові маршрути з Києва до Лісабона і Таллінна, а також збільшить частоту рейсів на найпопулярніших напрямках - 11 додаткових рейсів на тиждень у рамках літнього розкладу з Києва в наступному році.

"Квитки на всі нові рейси в продажу - з 12 липня за цінами від 429 грн", - ідеться в повідомленні.

Як зазначає компанія, що реалізація планів приведе до додаткових інвестицій в її київську базу в розмірі близько $300 млн, а також до збільшення кількості посадкових місць на понад 1,5 млн (+ 97% порівняно з 2016 роком).

Починаючи з 19 квітня 2018 року, новий авіалайнер буде забезпечувати перельоти за двома новими маршрутами з Києва в Таллінн і Лісабон. Рейс Київ-Лісабон стане єдиним прямим сполученням між двома столицями.

"Частота рейсів на найбільш популярних напрямках з Києва також зросте з появою нового літака: буде додано по одному рейсу на тиждень у Братиславу, Копенгаген і Дортмунд, а також по два рейси - до Кельна, Меммінгена, Ларнаки і Ганновера.

Крім того, Wizz Air також оприлюднила річний графік для Києва на 2018 рік. Протягом наступних двох тижнів квитки будуть доступні лише для членів Wizz Discount Club, а з 26 липня 2017-го вони стануть доступні всім охочим.

"Динамічний розвиток діяльності Wizz в Україні продовжить стимулювати економіку країни, як і останні 10 років, що приведе до зростання зайнятості в сферах авіації і туризму, підтримки понад 550 робочих місць у цьому році в суміжних галузях по всій країні", - наголошується в повідомленні.

Авіакомпанія також повідомляє, що в першому півріччі 2017 року понад 193 тис. пасажирів скористалося послугами Wizz на українських маршрутах, що на 33% більше, ніж за аналогічний період 2016 року.

"У 2017 році Wizz відновила роботу у Львові завдяки недавно запущеним польотам до Вроцлава і Берліна, а також поповнила свій київський авіапарк другим літаком Airbus A320, який, починаючи з серпня, покриє п'ять нових маршрутів. Після розширення до трьох літаків в 2018 році штат співробітників Wizz Air в Києві становитиме понад 100 осіб, а рейси компанії сполучатимуть українську столицю з 21 пунктом призначення в 11 європейських країнах", - резюмує компанія.

Wizz Air пропонує рейси за понад 500 маршрутами з 28 баз, поєднуючи 141 напрямок у 42 країнах. Флот авіакомпанії складається з 83 літаків Airbus A320 і A321.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вночі та вранці обстріляли шість громад Сумської області

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 24 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила сім ракетних і 108 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація і ракетні війська завдали ударів по 18 районах скупчення сил противника

У Середземному морі на бойовому чергуванні три кораблі РФ, один із них ракетоносій "Калібрів"

ЗС України за добу ліквідували 1320 окупантів

Ворог обстріляв 14 населених пунктів Херсонської області, поранено четверо людей

За минулу добу окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Російський наступ уздовж кордону в напрямку Харкова має на меті відволікти і закріпити українські сили від інших районів на сході України

11 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА