08:05 23.06.2017

The Times знайшла на російськомовному сайті паролі від пошти міністрів Британії

1 хв читати
The Times знайшла на російськомовному сайті паролі від пошти міністрів Британії

Газета The Times повідомила про виявлення на одному з російськомовних сайтів для хакерів список логінів і паролів від електронних пошт британських держслужбовців і міністрів. Дані були доступні для продажу або обміну.

За даними газети, на сайті з'явилася інформація про поштові скриньки міністра у справах бізнесу, енергетики і промислової стратегії Грега Кларка і міністра освіти Джастіна Грінінга. Видання стверджує, що на форумі також виявлено ​​інформацію для входу в електронну пошту 1000 членів і працівників парламенту, 7000 співробітників поліції і понад 1000 працівників британського МЗС.

У Національному центрі кібербезпеки заявили, що переглянуть керівництво для урядових відомств щодо захисту даних після ознайомлення з розслідуванням The Times.

За даними видання, хакери використовували дані з сайтів LinkedIn, MySpace і інших. Експерти безпеки попередили про те, що шахраї можуть використовувати вкрадені дані для доступу до урядових документів, а також для шантажу.

Раніше на цьому тижні високопоставлені представники Міністерства внутрішньої безпеки США повідомили конгресу подробиці про атаки "російських хакерів". За даними МВБ, хакери просканували на предмет уразливості системи в 21 штаті США. Йшлося про атаки влітку і восени 2016 року під час передвиборної президентської кампанії в США.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА