15:47 16.06.2017

Три заводи Ostchem відновлюють виробництво міндобрив

1 хв читати
Три заводи Ostchem відновлюють виробництво міндобрив

Черкаський "Азот", "Рівнеазот" і сєверодонецький "Азот", що входять до групи Ostchem, відновлюють виробництво добрив після вимушеного, більш ніж тримісячного простою, повідомляє прес-служба Group DF.

За даними прес-служби, черкаський "Азот" вже почав пускові операції і до 20 червня планує вивести на 100% потужності роботу трьох основних цехів - цеху карбаміду, аміачної селітри і карбамідо-аміачної селітри (КАС). На "Рівнеазоті" і сєверодонецькому "Азоті" починають підготовку до проведення пуско-налагоджувальних робіт, необхідних для запуску виробництва.

"Робота всіх хімічних заводів холдингу буде спрямована на задоволення попиту українських аграріїв. За нашими оцінками, споживання внутрішнього ринку в період осінньої посівної складає близько 1,2 млн тонн азотних добрив. Нинішні сумарні виробничі потужності черкаського "Азоту", "Рівнеазоту" і сєверодонецького "Азоту" становлять близько 350 тис. тонн добрив на місяць, чого повністю достатньо, щоб забезпечити потреби українських аграріїв до осінньої посівної 2017 року", - йдеться в повідомленні.

У Group DF зазначають, що запуску підприємств посприяло введення Міжвідомчою комісією з міжнародної торгівлі (МКМТ) антидемпінгових мит на російські азотні добрива - карбамід і КАС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА