13:42 14.06.2017

"Vodafone Україна" і Mastercard запустили мобільний гаманець Vodafone Pay

1 хв читати

Мобільний оператор "Vodafone Україна" спільно з Mastercard презентували мобільний додаток Vodafone Pay для поповнення мобільних рахунків, оплати товарів і послуг, а також здійснення грошових переказів.

"Сьогодні ми перетворюємо смартфон будь-якого українського абонента на мобільний гаманець і робимо світові технології доступними для кожного українця, який завантажить цей додаток", - повідомила генеральний директор "Vodafone Україна" Ольга Устинова під час презентації проекту в середу.

За її словами, додаток сумісний з будь-якими операційними системами на мобільних телефонах. Безпека додатка буде забезпечуватися за допомогою подвійної верифікації користувача - через PIN-код, відбиток пальця, а також через унікальне слово-пароль.

"Vodafone Україна" (ПрАТ "ВФ Україна") - другий за величиною оператор мобільного зв'язку в Україні. До кінця 2016 року обслуговував в Україні близько 20,9 млн абонентів. У оператора - близько 500 магазинів по всій країні.

"Vodafone Україна" на 100% належить Prelludium B.V. (Нідерланди) і є частиною міжнародної групи МТС, акції якої котируються на Нью-йоркській фондовій біржі під кодом MBT.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ: на Харківському напрямку противник активних дій не проводив

Генштаб ЗСУ: За добу відбулося 110 бойових зіткнень, втрати ворога сягнули близько 1210 осіб, знищено морський тральщик "Ковровець"

Обмеження електроенергії 19 травня поки що не плануються - Міненерго

У Черкаській області вночі збито два ударні безпілотники, без постраждалих і руйнувань - ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, двоє мирних жителів загинули, п'ятеро поранені

Армія РФ прагне захопити Вовчанськ для створення плацдарму з підготовки другого етапу наступу в Харківській області - ISW

Сили ППО за ніч знищили 24 дрони-камікадзе в південних регіонах, 20 із них - в Одеській області

За добу на Харківщині одна загибла та 11 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів - Синєгубов

Російська армія найближчим часом має намір тиснути по всій лінії фронту - ISW

У Середземному морі на бойовому чергуванні чотири кораблі РФ, один із них ракетоносій "Калібрів"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА