15:09 07.06.2017

Інформація про мінування ВАСУ не підтвердилася

2 хв читати
Інформація про мінування ВАСУ не підтвердилася

Повідомлення про нібито мінування будівлі Вищого адміністративного суду України в Печерському районі за результатами проведеної перевірки не підтвердилося, повідомляють у прес-службі ГУ Нацполіції України в Києві.

"Правоохоронці перевірили будівлю і інформація про замінування не підтвердилася", - розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі столичного главку поліції в середу вдень.

Раніше в середу на сайті ВАСУ з'явилося повідомлення про те, що в будівлі суду сталася пожежа. "Вищий адміністративний суд України тимчасово припиняє роботу через пожежу. Відбувається евакуація працівників суду і відвідувачів", - повідомляли в прес-службі суду.

Пізніше в прес-службі ГУ Нацполіції України в м.Києві повідомили, що в будівлі ВАСУ не було займання, проте його співробітників і відвідувачів дійсно евакуювали через анонімний дзвінок про нібито наявність в будівлі бомби.

За інформацією головкому, в середу вдень до столичних правоохоронців надійшов анонімний дзвінок про нібито мінування будівлі суду, в зв'язку з чим і проводиться евакуація людей. На місце виїхали слідчо-оперативні групи поліції, співробітники вибухотехнічного управління і кінологи зі службовими собаками, а також розрахунок столичного главку Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Як пояснив агентству "Інтерфакс-Україна" знайомий з ситуацією джерело, неправдиве повідомлення про нібито спалах у суді та проведення евакуації було навмисно поширено серед людей, щоб не провокувати будь-яких виявів паніки і, як наслідок, зайвій метушні під час евакуації.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів

Силами ППО за добу знищено п'ять розвідувальних БПЛА в південних областях України

Українська авіація за добу завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

На фронті за добу було 155 бойових зіткнень, на харківському напрямку ворог здійснив 12 атак

Війська РФ за добу завдали по Україні 13 ракетних і 118 авіаційних ударів

За добу на Донеччині через російські обстріли поранено двох жителів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, серед них дитина

Сили оборони за добу ліквідували 1260 окупантів

Припинення вогню в Газі можливе хоч завтра, якщо ХАМАС звільнить заручників

Президент Європейської ради: Накази про евакуацію в "небезпечні зони" для цивільного населення Рафаха неприйнятні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА