16:21 04.05.2017

Естонська Nordicа відновить авіасполучення між Одесою і Таллінном

1 хв читати
Естонська Nordicа відновить авіасполучення між Одесою і Таллінном

Естонська національна авіакомпанія Nordica з 13 травня 2017 року спільно з польською авіакомпанією LOT Polish Airlines відновить прямі рейси Таллінн-Одеса-Таллінн.

Як повідомила прес-служба міжнародного аеропорту "Одеса", польоти будуть виконуватися щотижня по суботах з вильотом з Таллінна о 12.25 за місцевим часом, з Одеського аеропорту - о 15.15.

У період з 28 червня по 24 серпня частота польотів буде збільшена до трьох рейсів на тиждень. Польоти здійснюватимуться по середах, четвергах і суботах на повітряних суднах Bombardier CRJ900. Тривалість польоту - 2 год 15 хв.

Як повідомлялося, Nordica у співпраці з компанією Adria Airways виконувала рейси Таллінн-Одеса в літню навігацію 2016 року.

Міжнародний аеропорт Одеса входить до ТОП-3 найбільших аеропортів України за кількістю обслужених пасажирів за підсумками першого кварталу 2017 року. Пов'язаний регулярними і чартерними рейсами з містами України, СНД, а також країнами Західної Європи, Азії, Африки.

Nordica, або Nordic Aviation Group AS, що належить естонській державі, організовує польоти у співпраці з польською LOT Polish Airlines. З Таллінна на регулярній основі обслуговує 21 авіамаршрут.

Одеса і Таллінн - міста-побратими з 1997 року.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА