12:56 24.04.2017

Виробничі потужності "Укрспирту" буде тимчасово призупинено з огляду на технічний аудит

2 хв читати
Виробничі потужності "Укрспирту" буде тимчасово призупинено з огляду на технічний аудит

Державне підприємство спиртової та лікеро-горілчаної промисловості "Укрспирт" здійснює технічний аудит, аудит господарської діяльності та балансу залишків, у зв'язку з чим буде тимчасово призупинено його виробничі потужності.

Згідно з повідомленням підприємства на сайті, попередньо було проведено переговори з найбільшими операторами алкогольного ринку та досягнуто взаєморозуміння між ДП і виробниками лікеро-горілчаної продукції. Товарна продукція "Укрспирту" постачається усім контрагентам згідно з попередньо укладеними договорами.

"Слід зазначити, що, на жаль, є учасники ринку, яким не вигідне проведення перевірки на місцях провадження діяльності та наведення ладу на державному підприємстві", - наголосили в "Укрспирті".

У держкомпанії зазначили, що тривають активні переговори з відновлення ринків збуту і пошуку нових вітчизняних та зарубіжних партнерів. У рамках цього проведено переговори з представниками Польщі, Словаччини, Туреччини, Угорщини.

Як результат, у квітні 2017 року було укладено контракт з Угорщиною на постачання спирту етилового з гарантованим збутом продукції у кількості 280 тис. дал. Протягом II кварталу 2017 року ДП планує подальшу роботу з контрагентом із метою досягнення домовленостей щодо збільшення обсягів постачання до 400 тис. дал на II півріччя 2017 року.

"Укрспирт" перебуває в управлінні Міністерства аграрної політики та продовольства, яке розробило законопроект про приватизацію держкомпанії.

Загальна виробнича потужність ДП "Укрспирт" - понад 30 млн дал на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА