13:26 21.04.2017

Корчак пропонує створити при НАЗК службу системного адміністрування реєстру е-декларацій

1 хв читати
Корчак пропонує створити при НАЗК службу системного адміністрування реєстру е-декларацій

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Наталія Корчак висловлюється за створення служби розпорядника Державного реєстру електронних декларацій.

"Я пропоную внести зміни до закону "Про запобігання корупції" в частині, яка стосується створення на базі НАЗК служби розпорядника державних реєстрів, агентів", - запропонувала Н.Корчак під час слухань в антикорупційному комітеті Верховної Ради в п'ятницю.

За її словами, у цієї служби має бути окремий бюджет, підпорядковуватися вона буде виключно керівнику НАЗК, проте в службі будуть не держслужбовці, "а наймані працівники-айтішники, з відповідною заробітною платою, які здійснюватимуть системне адміністрування реєстру".

"І коли ставитимуть запитання, хто несе відповідальність, то тут чітко можна буде сказати - голова (НАЗК - ІФ) і керівник цієї служби", - зазначила Н.Корчак.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", парламентський комітет на слуханнях обговорює роботу реєстру електронних декларацій, діяльність НАЗК і механізм підготовки змін до закону "Про запобігання корупції" в частині визначення переліку суб'єктів декларування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА