17:19 06.01.2017

Авторух з огляду на снігопади заборонено у Кіровоградській і Миколаївській областях та обмежено ще в трьох

2 хв читати
Авторух з огляду на снігопади заборонено у Кіровоградській і Миколаївській областях та обмежено ще в трьох

У зв'язку зі складними погодними умовами, снігопадами та завірюхами в Дніпропетровський, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській і Херсонській областях України введено обмеження на рух транспорту.

Як повідомляє Управління безпеки дорожнього руху Національної поліції України, станом на 15:00 у Кіровоградській і Миколаївській області заборонено рух для всіх видів транспорту на всіх автомобільних дорогах загального користування.

В Одеській області обмежено рух вантажних транспортних засобів і пасажирського транспорту на всіх автомобільних дорогах загального користування, а на автодорозі М-15 Одеса-Рені з 84 до 306 км (від повороту на с. Монаші до Рені) - для всіх видів транспорту.

У Херсонській області обмежено рух вантажних транспортних засобів на автодорозі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ від 177 до 207 км (від межі з Миколаївською областю до м. Херсон).

У Дніпропетровській області для всіх видів транспорту закрито рух на трьох автодорогах: Н-11 Дніпропетровськ-Миколаїв від 166 до 170 км (від Кривого Рогу до межі з Миколаївською областю), Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя від 77 до 104 км, від 161 по 247 км (від межі з Кіровоградською до межі із Запорізькою областю), Р-74 П’ятихатки-Кривий Ріг-Широке) від Кривого Рогу до Широкого.

"Звертаємося до водіїв із проханням з розумінням поставитися до ситуації, уважно слідкувати за повідомленнями щодо стану проїзду дорогами України, бути готовими до очікування ліквідації наслідків негоди дорожніми службами", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих у Харкові сягнула 25 - Терехов

На Львівщині під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилася на дитину - ДСНС

У с. Веселе на Херсонщині через скидання вибухівки з дрона постраждали двоє людей

Росіяни атакували Дніпропетровщину дронами-камікадзе та артилерією - голова ОВА

В Одесі знову чути вибух, повідомив мер

У Києві на Броварському проспекті в ДТП загинула дитина, вагітна жінка і чоловік у важкому стані в лікарні - прокуратура

Кількість постраждалих у Харкові зросла до 19, із них четверо у важкому стані - Синєгубов

Кількість постраждалих унаслідок ракетної атаки в Одесі збільшилася до п'яти осіб, пошкоджено цивільну інфраструктуру - ОВА

Російські війська скинули на Куп'янськ-Вузловий авіабомби, постраждала пенсіонерка - прокуратура

На Донеччині внаслідок російських обстрілів загинули три людини, двоє поранені - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА