16:50 25.12.2016

Версія теракту у зв'язку з катастрофою Ту-154 практично виключена

1 хв читати

Великий розліт уламків літака, що розбився під Сочі Ту-154 пояснюється гідроударом, повідомило "Інтерфаксу" джерело в екстрених службах.

"Найімовірніше, під час зіткнення повітряного судна з водною поверхнею стався гідроудар, що призвело до великого розльоту уламків", - сказало джерело.

У свою чергу джерело в силових структурах повідомило "Інтерфаксу", що теракт серед основних версій катастрофи не розглядається і така версія практично виключена.

"Літак вилетів з аеродрому "Чкаловський" - об'єкта військового призначення, який добре охороняють. Пробратися туди, щоб підкласти на борт вибуховий пристрій, неможливо. У свою чергу аеропорт Сочі є аеропортом подвійного призначення та охороняється у посиленому режимі. Проникнення сторонніх осіб або пронесення ким-небудь зі співробітників несанкціонованих предметів виключено", - сказало джерело.

Рано вранці в неділю після вильоту з аеродрому Адлера літака Ту-154 Міноборони РФ зникло його позначення з радіолокаційних радарів. Через деякий час фрагменти корпусу літака були виявлені в акваторії Чорного моря в районі Сочі на глибині 50-70 метрів. На борту були військовослужбовці Збройних сил РФ, летіли вітати з Новим роком авіагрупи ВКЗ Росії на авіабазі "Хмеймім" (Сирія) артисти ансамблю імені Александрова і дев'ять представників російських ЗМІ - загалом 84 пасажири і вісім членів екіпажу.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Партнери бояться програшу Росії у війні - Зеленський

Результатом Саміту миру має стати комюніке лідерів - Зеленський

Росіяни не дійшли в Харківській області до основних ліній оборони - Зеленський

УЗ повідомила про навмисний підпал релейної шафи на Одещині

Український Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими готовий до обмінів із РФ у будь-який момент

Унаслідок ворожих обстрілів поранено п'ятеро людей у Михайлівці Донецької області - ОВА

У Києві демонтували Десятинний храм УПЦ (МП) на території Національного музею історії України

Палата представників США ухвалила законопроєкт про безперебійне постачання зброї Ізраїлю

Російські війська за добу 438 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА