18:58 13.10.2016

Суд заблокував роботу мережі ресторанів McFoxy

2 хв читати
Суд заблокував роботу мережі ресторанів McFoxy

Державна податкова інспекція в Печерському районі Києва на підставі рішення Печерського районного суду заблокувала роботу ТОВ "Макфоксі" (Київ), що управляє мережею ресторанів швидкого харчування McFoxy.

Таку інформацію агентству "Інтерфакс-Україна" в телефонній розмові підтвердив комерційний директор мережі McFoxy Олександр Садовничий.

"Вони отримали дозвіл у суді і на його підставі заблокували рахунки", - сказав він

О.Садовничий уточнив, що столична прокуратура відкрила щодо компанії кримінальне провадження, яке і стало основою для блокування рахунків за рішенням суду. Рахунки ТОВ "Макфоксі" були заблоковані у вівторок, 11 жовтня, уточнив він.

Комерційний директор McFoxy вважає рішення суду, дії податкової інспекції та прокуратури незаконними і заявив, що в понеділок, 17 жовтня, він і близько 100 інших співробітників компанії зберуться на безстрокову цілодобову акцію страйку під будівлею Державної податкової інспекції в Печерському районі Києва на вул. Пушкінська, 24а.

Згідно з рішенням Печерського райсуду Києва, текст якого має агентство "Інтерфакс-Україна", ТОВ "Макфоксі" звинувачується в ухиленні від сплати податків.

"Посадові особи ТОВ "Макфоксі" в період 2015 року, шляхом незаконного відображення в податковій звітності фінансово-господарських взаємовідносин з ТОВ "Скайсіті-груп", ТОВ "Укр-пром-торг", ПП "КП "Укрсіч", ПП "Фервест", ТОВ "Мері-ленд", ухилилися від сплати податку на додану вартість (ПДВ) на загальну суму 651,144 тис. грн, що є значним розміром", - наголошується в рішенні суду.

На підставі цього рішення слідчого Державної податкової інспекції Печерського району терміном на 30 днів було надано дозвіл на тимчасовий доступ до речей і документів, в яких є відомості про фінансово-господарські відносини ТОВ "Макфоксі" з ТОВ "Скайсіті-груп", ТОВ "Укр-пром-торг", ПП "КП "Укрсіч", ПП "Фервест", ТОВ "Мері-ленд", і їх вилучення.

ТОВ "Максфоксі" працює на ринку України з 2009 року і станом на жовтень 2016 року керує мережею з 10 ресторанів швидкого харчування McFoxy в шести містах України - Києві, Запоріжжі, Сумах, Хмельницькому, Кропивницького та Дніпрі.

За даними на веб-сайті компанії, відвідуваність мережі ресторанів компанії становить 300 тис. осіб/міс.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, станом на 13 жовтня 2016 року єдиним учасником і бенефіціаром ТОВ "Макфоксі" є Олексій Котковський. Статутний капітал підприємства становить 100 тис. грн.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів п'ятеро людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали та сільгосппідприємства

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували понад 1200 окупантів, 36 артсистем і один літак противника

Війська РФ хочуть наблизитися до Харкова в межах досяжності ствольної артилерії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА