18:58 11.10.2016

Із верхніх поверхів васильківської школи зняли залишки конструкцій, які заважали роботі рятувальників

2 хв читати
Із верхніх поверхів васильківської школи зняли залишки конструкцій, які заважали роботі рятувальників

Із верхніх поверхів будівлі школи №6 міста Василькова Київської області, де у вівторок стався обвал стіни з перекриттями, знято залишки будівельних конструкцій, що загрожували роботі рятувальників, роботи з розбирання завалу тривають, повідомив голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.

"Станом на 17:00 силами ДП "Мобільний рятувальний центр" проведено оцінку аварійності будівельних конструкцій. З верхніх поверхів будівлі знято залишки будівельних конструкцій, що загрожували роботі рятувальників. Вивезено близько 106 куб. м окремих елементів будівельних конструкцій. Роботи з розбирання завалу тривають", - написав М.Чечоткін на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Він поінформував, що для проведення аварійно-рятувальних робіт загалом залучено 20 одиниць техніки і 215 осіб, зокрема від ДСНС 12 одиниць пожежно-рятувальної та інженерної техніки, засоби малої механізації та 107 людей особового складу.

Як повідомлялося, у вівторок, 11 жовтня, близько 10:00 в загальноосвітній школі №6 Василькова Київської області стався обвал капітальної стіни з перекриттями. Повністю обрушилося кілька віконних прольотів триповерхової будівлі разом із перекриттями на глибину кілька метрів - коридори школи на всю ширину, доки учні перебували в класах на уроках.

Жертв і постраждалих унаслідок події немає, евакуацію учнів і персоналу з будівлі було здійснено успішно. Причину руйнування встановлюють.

Спеціальна комісія з аналізу причин обвалу стіни в школі №6 м. Василькова Київської області працюватиме до 15 жовтня.

Будівля школи була побудована в 1965 році за типовим проектом, має три поверхи та 28 класних кімнат.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА